Koliko zapravo vrijede kvalitetno posloženi poslovni procesi? - eVision
Scroll to top
© 2020, eVision. Sva prava pridržana.
en hr

Koliko zapravo vrijede kvalitetno posloženi poslovni procesi?

Obratite pozornost na ROI izvrsnosti poslovnih procesa

Izvrsnost u upravljanju poslovnim procesima težnja je svih renomiranih tvrtki. Međutim, koliku vrijednost ima ulaganje u povećanje vidljivosti i općenito poboljšanje poslovnih procesa?

Iz kratkoročne perspektive ćemo uvijek reći da će nam povećanje vrijednosti donijeti isključivo rad na liniji poslovanja, a nikako bilježenje načina rada. Ukoliko je nešto teško kvantificirati ne znači da nema svoju vrijednost, a s limitiranom perspektivom moguće je da ćete propustiti znaćajnu vrijednost koju vam može donijeti mapiranje poslovnih procesa.

Nintex Promapp je intuitivan, fleksibilan i prilagodljiv alat za mapiranje poslovnih procesa koji uvelike olakšava upravljanje.

Kvalitetno upravljanje poslovnim procesima štedi vrijeme

Pohranite vaše poslovne procese u centralnom online repozitoriju i učinite ih dostupnima svima kojima su potrebni.

Prilagođenom nadzornom pločom i obavijestima, Nintex Promapp omogućuje da svaki sudionik procesa u svakom trenutku zna što je s njegovim procesom. Vrlo lako možete prikazati samo procese u kojima ste involvirani čime je značajna ušteda vremena korisnika jer ne mora tražiti u direktoriju s procedurama upravo one procese koje se njega tiču.

Zadovoljstvo klijenata

Zadovoljni klijenti rezultat su izvrsnih proizvoda i kvalitetne usluge koje su najčešće rezultat efektivnih i efikasnih procesa.

Uključivanjem alata kao što je Nintex Promapp potičete sve sudionike procesa da se uključe u poboljšanje. Njihova saznanja  s obzirom na uključenosti, su itekako važna za postavljanje poslovnih procesa na najbolji mogući način, a pomoću ovog alata prikupljanje vrijednih inputa je uvelike olakšano.

kolege u uredu
poslovni procesi

Otvoreni put digitalnoj transformaciji

Izvrsnost poslovnih procesa omogućavaju jasnu sliku gdje je potrebno uvesti automatizaciju jer se resursi gube u repetitivnim radnjama.

Nintex Promapp koristi oznake za prepoznavanje prilika za poboljšanje. Na taj način ističe u kojem dijelu poslovnih procesa ima prostora za automatizaciju.

 

Upravljanje procesima zahtjeva vrijeme, predanost i trud. Međutim ušteda vremena i smanjenje troškova su itekako relevantni.

  • Međunarodna tvrtka za pakiranje Graphic Packaging je uz Nintex Promapp® željela poboljšati svoj sustav isporuke. Dostigli su 100% DIFOT (Delivery in full, on time)

  • Gippsland Water upravlja vodnim resursima preko 5000 četvornih kilometara u Victoriji (Australiju). Koristeći Nintex Promapp® za poboljšanje svojih sustava za odnose s klijentima, uspjeli su riješiti 50% više poziva klijenata pri prvom kontaktu nego prije.

  • Jedna velika inženjerska tvrtka u SAD-u koristila je Nintex Promapp® kako bi predvodila svoju inicijativu automatizacije i uspjela je identificirati 280 prilika za automatizaciju svojih procesa.

Zanima vas kako možete kvalitetno upravljati svoji poslovnim procesima?

Obratite nam se!

Related posts