Proširite mogućnosti svog dosadašnjeg ulaganja u K2 tehnologiju
Scroll to top
© 2020, eVision. Sva prava pridržana.
hr

Proširite mogućnosti svog dosadašnjeg ulaganja u K2 tehnologiju

Upoznajte Nintex platformu

Brzorastuće tržište automatizacije krajem prošle godine donijelo nam je zanimljivu akviziciju – Nintex je preuzeo K2. Ova dva lidera digitalne automatizacije procesa udružila su snage kako bi korisnicima ponudili širi raspon procesnih rješenja i osigurali poslovni uspjeh. Ako se upravljanje procesima u vašoj organizaciji bazira na K2 tehnologiji, od sada imate pristup svim mogućnostima kojima raspolaže Nintex platforma.

Prijavite se na webinar

Sve njezine prednosti imate prilike otkriti 6.4.2021. tijekom webinara Introduction to the Nintex Process Platform na kojem ćete saznati zašto su K2 i Nintex odlična kombinacija i kako zajedno donose više, koje sve mogućnosti vam donosi Nintex, a imat ćete prilike i kroz demo vidjeti koliko brzo je moguće proširiti funkcionalnosti vaših aplikacija baziranih na K2 tehnologiji.

Pridružite se i saznajte:

  • Što za vas znači spajanje Nintexa i K2.
  • Koja je puna širina mogućnosti Nintexove procesne platforme.
  • Koji je plan ažuriranja proizvoda Nintex K2 Five i Nintex K2 Cloud.
  • Kako je lako mapirati procese s Nintex Promapp.
  • Kako nadograditi K2 s Nintex RPA.
  • Kako integrirati generiranje dokumenata u postojeće tijekove zadataka.

Uspjeh K2 tehnologije

Iza K2 je više od 20 godina iskustva kroz koje su pomogli ubrzati proces digitalizacije kompanija u svim industrijama, omogućujući im jednostavniji razvoj modernih procesnih aplikacija i automatizaciju zadataka.

Preko 1,5 milijuna korisnika, u više od 84 zemlje, uključujući 30% tvrtki iz Fortune 100, iskoristile su K2 rješenja kako bi preuzele kontrolu nad svojim poslovnim procesima, povećale vidljivost i poboljšale operativnu učinkovitost.

Globalna moć Nintex platforme

Kada je riječ o upravljanju poslovnim procesima i njihovoj automatizaciji, Nintex je na tom polju već godinama globalni lider.

K2 je Nintexova treća akvizicija otkako je Thoma Bravo postao većinski investitor tvrtke početkom 2018. Nintex danas se može pohvaliti s više od 10.000 klijenata, uključujući više od 50% Fortune 500 tvrtki te generira više od 200 milijuna USD godišnjeg redovnog prihoda, što Nintex čini najvećim svjetskim privatnim vendorom softvera za automatizaciju procesa.

Promjene koje donosi akvizicija

Prema službenim najavama nakon spajanja, nema mjesta za brigu – sva vaša dosadašnja ulaganja u K2 tehnologiju su sigurna i slobodno možete nastaviti s razvojem.

Ne samo da svoje K2 Cloud aplikacije nećete morati seliti na Nintex platformu već je i osiguran nastavak razvoja K2 Cloud platforme kao i njezino integriranje s Nintex Workflow Cloud (za osiguranje dodatnih mogućnosti) kao i ulaganje u K2 Five platformu za on-premise i hybrid korisnike.

Odgovori na vaša pitanja vezana uz akviziciju te dodatne mogućnosti koje vam donosi Nintex platforma čekaju vas na webinaru Introduction to the Nintex Process Platform.

Introduction to the Nintex Process Platform

Extend the capabilities of your K2 software investment

Related posts