Nintex partner - eVision
Scroll to top
© 2020, eVision. Sva prava pridržana.
en hr

Nintex partner

nintex premier partner

Zašto Nintex?

Preko 15 godina znanja i iskustva u razvoju BPM rješenja na K2 tehnologiji pretočili smo u nova znanja i prilike koje donosi Nintex te postali prvi Nintex Premier Partner u regiji.

Globalno gledajući, 10,000+ organizacija u privatnom i javnom sektoru, uključujući više od 50% Fortune 500 tvrtki, povjerava upravljanje procesima i digitalizaciju poslovanja Nintex Process Platformi. Među ostalima: Zoom, Lands’ End, Wizz Air, City of Garland i Auswide Bank.

Bez obzira na industriju i ulogu, Nintex platforma vam osigurava alat i vrijeme koji su vam potrebni kako biste još bolje radili svoj posao.

Kako vam Nintex Process Platforma može pomoći?

Upravljanje procesima

Upravljanje procesima

Kroz jednostavne vizualizacije planirajte, mapirajte i usmjeravajte svoje procese. Omogućite svima da se uključe u aktivnosti poboljšanja procesa. Osigurajte vidljivost i kontrolu nad svim procesima u vašoj organizaciji.

Automatizacija procesa

Automatizacija procesa

Digitalizirajte procese koji zahtijevaju ljudski rad i automatizirajte ih kako biste uštedjeli vrijeme i novac te smanjili vjerojatnost za pogrešku. Uz pomoć digitalnih formi automatski napravite obuhvat podataka i eliminirajte papirnate obrasce, a botovima prepustite repetitivne zadatke. Kreirajte tijekove rada (eng. workflows) i povežite podatke, a dokumente generirajte i dijelite u trenu – odobrene i potpisane digitalno.

Optimizacija procesa

Optimizacija procesa

Uz pomoć konektora povežite svoje poslovne aplikacije. Razni predlošci pomoći će vam ubrzati put do optimalnog rješenja, a konstantnim analiziranjem i mjerenjem efikasnosti tijekova rada osigurajte kontinuirani napredak.

Kako vam mi možemo pomoći?

1.

Poslovna analiza

Neovisno o tome koju BPM platformu koristite rado ćemo vam pomoći snimiti trenutno stanje poslovnih procesa, analizirati kompletnu sliku i u skladu s najboljim praksama dati prijedlog za optimalna poboljšanja i moguće iduće korake unapređenja vaših poslovnih operacija.

2.

Razvoj rješenja

Svaka inicijativa za poboljšanje upravljanja procesima, njihovom automatizacijom ili optimizacijom ima adekvatno rješenje. U skladu sa specifičnim potrebama vašeg poslovanja naši eksperti osmislit će i razviti točno ono što vam je u datom trenu potrebno.

3.

Licenciranje

Kako biste dobili ono što trebate (ni više ni manje) te ostvarili maksimalne uštede, rado ćemo pomoći odabrati optimalnu konfiguraciju s kojom ćete maksimalno efektivno krenuti u realizaciju projekta automatizacije procesa u vašoj organizaciji.

4.

Podrška

Potrebna vam je pomoć s nekim postojećim ili tek pokrenutim projektom? Nema problema, naši eksperti stoje vam na usluzi, bez obzira je li riječ o jednokratnoj asistenciji, kontinuiranoj suradnji ili edukaciji vašeg tima.

5.

Integracija digitalnog potpisa

Kako bi vaši procesi koji uključuju rad s dokumentima bili end-to-end digitalizirani rješenja za elektroničko potpisivanje su nužnost. Potpisivanjem direktno iz samog procesa drastično smanjite vrijeme potrebno za potpisivanje dokumenata i pri tome u potpunosti sačuvajte vidljivost i revizijski trag za sve korake u potpisivanju.

6.

Migracija

Prelazak s jedne BPM platforme na drugu može biti izazovno, ali uz pravi set znanja i iskustva odvija se bez ometanja poslovnih procesa. Razmišljate o Nintex Process Platformi? Rado ćemo vam demonstrirati zašto je to dobra ideja i koje prednosti ostvarujete, a samu migraciju učiniti maksimalno bezbolnom.

Kome smo već pomogli?

TU SMO ZBOG VAS

Slobodno nas kontaktirajte i podijelite s nama svoja iskustva upravljanja, automatizacije i optimizacije procesa. Ako vam uz to možemo kako pomoći rado ćemo to učiniti.

Molimo ispunite kontakt obrazac.