eVision > Početna > Novosti

Predstavljanje projekta ePortal u Karlovcu

U petak je održana prezentacija projekta ePortal - sustav uredskog poslovanja za građane grada Karlovca.

Dogradonačelnik Dubravko Delić rekao je kako je tim projektom učinjen značajan korak u komunikaciji između Gradske uprave i građana, te kako očekuje pozitivne reakcije građana.

ePortal-grad-Karlovac.JPGMarija Jelkovac, pročelnica Upravnog odjela za opće i imovinsko pravne poslove naglasila je kako Grad Karlovac kontinuirao ulaže u informatizaciju Gradske uprave kako bi se procesi ubrzali i bili učinkovitiji i transparentniji, kako bi se smanjila papirnata dokumentacija, smanjili troškovi poslovanja, a u konačnici uveo ISO certifikat i standardizirali svi poslovni procesi u Gradskoj upravi.  Podsjetila je kako je početkom 2009. godine  uveden interni portal Grada za razmjenu dokumenata i dokumentacije između djelatnika, a početkom 2011. godine uvedeni su eRačuni, odnosno obrada računa elektroničkim putem, provedena je optimizacija procesa ovjere računa, rok obrade smanjen je s 20 na pet dana, a više nema niti izgubljenih računa.

Od 1. siječnja 2013. godine uvedena je ePisarnica, odnosno obrada pismena elektroničkim putem. Svi dokumenti su digitalizirani, a onemogućeno je i da se bilo koji dokument izgubi.

Također, od 30. travnja u funkciji je ePortal, javni servis za građane i poslovne subjekte Grada kako bi u svakom trenutku mogli pratiti u kojoj je fazi rješavanje njihovih predmeta. Također, svaki pročelnik će u svakom trenutku moći vidjeti sve predmete svojih djelatnika, vidjeti u kojoj su fazi i lakše ih kontrolirati.

Projekt ePortal je dio OFFICEpoint rješenja za upravljanje zapisima i dokumentima, namijenjeno trgovačkim društvima, tijelima državne uprave kao i jedinicama lokalne i regionalne samouprave.
 

objava datum:7.5.2013. 14:00 autor:

eVision

 
 
 
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun